Скандинавски дизајн со заоблени рабови и коси ногари, со можност за комбинирање на материјали, со сигурност ќе формира пријатна атмосфера во домот.

Со опција за продолжување на површината за јадење, дозволува практично користење за време на семејни прослави, а може да ја комбинирате со  трпезариски столици од нашата понуда.

Со конструкција и ногари од масивно дрво и плотна од фурниран медијапан, оваа трпезариска маса е комбинација на квалитет, функционалност и дизајн.

Достапна во димензии:

140/90+35 см

160/90+40 см

Висина 77 см

Погледнете и други модели