Претставителен, удобен и грациозен, овој барокен стол зборува за шармот на минатото. Орнаменти се истакнуваат на вешто изработените ногарки обезбедуваат декоративен изглед.

Трпезариската столица во барокен стил особено изработен во техника патина го доловува беспрекорно барокниот стил, во комбинација со кружната трпезариската маса Луиџи, формирате безвременски модерна трпезарија.

Изборот на внимателно тапацираниот мебел штоф, е на Вас, комбинирајќи го со бајцови кои се користат за дрвената рамката од бука.

 

Димензии:

Должина 60 см

Ширина 51 см

Висина 98 см

Висина на седло 52 см

Длабочина на седло 42 см

Погледнете и други модели