Трпезариска маса Луиџи е за сите љубители на рустичниот стил, за оние луѓе кои сакаат да имаат траги од минатото, а сепак да се вклопат и во модерното.

Комбинацијата на живите контрастни бои со неутрални создава модерен изглед на ентериер. Бидете свои и оригинални дополнувајќи ја масата со трпезариските столици Луиџи и формирајте безвременски трпезариски сет.

Изработена е од масивно дрво бука достапна во повеќе нијанси или рачно изработена техника патина, која го дава рустичниот изглед.

Достапни димензии:

180/105+40 см

Ф120+40 см

Погледнете и други модели