За Нас

“ Како резултат на синергија од идеја, дизајн, квалитетни материјали и квалификуван кадар добиваме производи кои се решение за секој тип на простор. „

Производство

Синоним за квалитет

Располагаме со 9.000 m² производствена површина и користиме најсовремена технологија. Може да одговориме на секаков тип на проекти, од домови до угостителски објекти, со навремена испорака и висок квалитет.

0

Клиенти

Успешно завршени проекти за нашите клиенти.

1993 год.

Нашата Приказна

Ние сме компанија за мебел, специјалилизирана за дизајнирање и изработка на висококвалитетен мебел.

Започнавме со еден дизајн на стол и мал број на вработени. Со тековна работа ја зголемивме нашата амбиција и создадовме стратегија за развој која ни овозможи да станеме едни од најголемите производители на мебел во земјата, а воедно креиравме бренд кој луѓето го препознаваат. Благодарение на врвниот кадар и најновата технолигија,

го контролираме процесот  од првите груби парчиња на дрво, па се до крајните детали. Флексибилни сме и може да одговориме на голема количина во изработка на нашите продукти.

Веќе 28 години стабилно растеме на пазарот за мебел, како во нашата земја така и надвор од неа. Нашата мисија е да обезбедиме производи според вредноста што ја посакуваат нашите потрошувачи, од дизајн до испорака.

детали

Профил на компанијата

0

Соработници

Национални и интернационални соработници

Мебел за секој простор

Повеќе од 25 години искуство

Со врвни дизајнери и мајстори создаваме мебел кој трае со генерации.

Бесплатна достава

2 години гаранција

Домашен производ