Трпезариска маса М2 е дел од колекцијата на М маси. Средишниот столб влијае врз стабилноста, а дизајнот го дефинира вертикалната линија која може да биде во нијанса по Ваш избор.

Конструкцијата на масата е од масивно дрво, а плотната и столбот се од фурниран медијапан бука, даб или орев по Ваш избор.

Креирајте ја Вашата идеална маса со комбинирање на бои и материјали.

Достапни димензии:

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

180/100+50 см

160/90+2х50 см

180/90+2х50 см

Погледнете и други модели