Трпезариската маса Камелија е безвременски модел кои ги краси модерните и традиционалните трпезарии.

За сите оние кои сакаат едноставност, стабилност и јасна дефиниција, трпезарискиот сет Камелија дополнет со трпезариските столици  Камелија совршено го доловува медитеранскиот стил.

Масата се изработува во комбинација со дрво бука (конструкција и ногара) и плотна од фурниран медијапан, бука и даб.  Достапна е во три димензии со опција за продолжување од 50 см.

140/90+50 см

160/90+50 см

180/90+50 см

Погледнете и други модели