Модерна столица, дизајнирана по последните светски трендови. Столот Клои е нашиот best-seller кој со својот уникатен дизајн оплемени многу домови и угостителски објекти.

Дизајнирана за модерни ресторани, барови и трпезарии. Трпезариска столица за сите љубители на уникатниот дизајн и квалитет.

Цврсто седло обложено со сунѓер и метални ногари придонесуваат за дополнителна стабилност. Обложена е со мек и квалитетен плиш во голема палета од бои, со честер елементи кои му даваат луксузен изглед.

Димензии:

Ширина: 47 см

Висина: 85 см

Должина: 57 см

Должина на седиштето: 46 см

Висина на седиштето: 47 см

Тежина 9,6 кг

Погледнете и други модели