M 11

Масата М11 е еден од нашите најпродавани модели. Достапна е во димензии 140/90 со продолжеток 35 см и 160/90 со продолжеток 40 см. Ногарите на масата се изработени од масивно дрво бука или даб, а плотната на масата е изработена од фурниран медијапан бука или даб. Препознатлива е по специфичните коси ногари кои одлично се вклопуваат со столовите С-024, С-025 или С-034. Можноста за комбинирање на бои со плотна во пастелна боја (бела, крем) и ногари во бајцеви на бука или даб, нуди бесконечни комбинации за сите ентериери.

  Clear

  Опис

  ДОСТАПНИ ДИМЕНЗИИ:

  140/90+35 см

  160/90+40 см

   

  Дополнителни информации

  Димензии

  Можно е да ти се допаѓа…