M 17

Плотната на масата М17 може да биде изработена од фурниран медијапан бука, даб или орев, а ногарите се изработени од масивно дрво исто така бука, даб или орев. М17 има впечатливи ногари со косински пад, цврста и дебела плотна која ја прави масата моќна и стабилна. Таа е микс на традиционалното со модерно,  предност е тоа што може да се вклопи со скоро сите столови. Ја имаме во димензии 160/90 см и 180/90 см со продолжеток од плус 50 см.

  • 160/90+50
  • 180/90+50
Clear

Опис

ДОСТАПНИ ДИМЕНЗИИ: 

160/90 +50 см

180/90+50 см

Дополнителни информации

Димензии

160/90+50, 180/90+50

Можно е да ти се допаѓа…