ЏИНА

Цврста рамка со едноставен дизајн, прави линии, изработена од дрво бука или даб, но со елегантни пропорции столот Џина особено добро се прилагодува за трпезарии или ресторани каде рака под рака одат заедно долгите раговори и задоволството од добра храна. Необично тапациран наслон со отвор во долиот дел на грбот, каде рамката од дрво излегува како детал, со широко тапацирано седло за длабоко седење кое ја нагласува максималната удобност. Изборот на бои за масивните, дрвени, коцкасти ногари како и ткаенини за тапацирање ви овозможува да го креирате омиленото парче мебел во вашиот дом.

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 87 cм

Висина на седло: 49 cм

Ширина: 52 cм

Длабочина: 60 cм

Дополнителни информации

Боја

Беж

Можно е да ти се допаѓа…