C-036

Столот С-036 со навидум класично седло и ногари, меѓутоа додатокот за грб кој е во вид на полукруг му дава одлична потпора и модерен дизајн. Карактеристично е што може да биде во две различни и ќе го обојат просторот по ваша желба. Ногарите се изработени од масивно дрво бука/даб или орев. Лесно се комбинираат со било која маса, особено со кружни маси. Овој стол го разубавува секој простор од дом до ресторан. Поради можноста за комбинирање на бои и неговиот модерен дизајн, наоѓа голема примена во опремување на  угостителстителски објекти.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 85 cм

Висина на седло: 49 cм

Ширина: 51 cм

Длабочина: 58 cм

Дополнителни информации

Dimensions 58 × 51 × 85 cm
Боја

Беж, Зелена

Можно е да ти се допаѓа…