C-035 бука

Високо квалитетен стол со специфична форма и благ раконаслон, со празнина на средината која го прави примамлив и поинаков од другите. Столот може да биде со ногарки од масивно дрво бука /орев / или даб. Седишниот ден е обложен со висококвалитетен материјал, кој Вие го избирате од големата палета на бои на мебел штоф. Столот ќе донесе елеганција на вашата маса, ќе се вклопи во било кој простор и ќе ви даде чувство на удобност и сигурна потпора.

Опис

Висина: 87 cм

Висина на седло: 49 cм

Ширина: 56 cм

Длабочина: 61 cм

Можно е да ти се допаѓа…