C-034

Убавината на столот С-034 не може да не биде забележана. Функционален модел на стол, направен од висококвалитетно дрво со љубов и трпение од рацете на врвни професионалци. Столот се држи на четири коси ногари направени од масивно дрво бука или даб. Удобноста на овој стол никого не го остава рамнодушен. Погоден за долгочасовно седење поради наслонот кој дава чуство на релаксација.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 85 cм

Висина на седло: 48cм

Ширина: 50 cм

Длабочина: 59 cм

Дополнителни информации

Боја

Тиркизна

Можно е да ти се допаѓа…