C-034 M

Столот С-034/М со својот индустриски изглед, му дава поинаков сјај на вашиот дом, кафуле, салон, канцеларија или која и да било просторија. Изборот на најквалитетни материјали при изработката на овој стол гарантираат трајност за да можете да го користите со години. Металните ногари кои паѓаат косо и високо квалитетниот тапацир му даваат сигурност на овој стол .

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 83 см

Висина на седло: 48 cм

Ширина: 50 cм

Длабочина: 60 cm

Дополнителни информации

Dimensions 60 × 50 × 83 cm

Можно е да ти се допаѓа…