C-033

С-033 отстапува од стандардните форми и е некоја верзија на мини фотелја која ќе ви овозможи удобност со часови. Полукруг кој ќе ве засолни и ќе го затопли вашиот дом, а исто така и секој друг простор. Со ногари од масивно дрво бука / даб и орев, обложена со најквалитетни матријали. Одлично се вклопува со кружни маси, при што формира целина во просторот.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 80 cм

Висина на седло: 49 cм

Ширина: 57 cм

Длабочина: 58 cм

Дополнителни информации

Боја

Зелена, Сина

Можно е да ти се допаѓа…