C-032 даб

Дизајнирана за модерни кафулиња и ресторани, а зошто и да не за Вашиот дом. Единствен по својот дизајн стол С-032 со благ наслон кој му даваа посебна потпора на Вашето тело. Овој стол ќе Ви овозможи единствено чувство на удобност, сигурност и цврстина а на просторот ќе му даде препознатлив печат. Столот е изработен од висококвалитетни материјали, со ногари од масивно дрво бука/храст/орев.

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина 81 см

Висина на седлото: 49 cм

Ширина: 55 cм

Длабочина: 58 cм

Можно е да ти се допаѓа…