C-030

С-030 се карактеризира со квалитет во изработката, удобност и мултифункционалност. Освен за да ја опремите вашата трпезарија, можете да го користите и како полу-фотелја, работен стол, за во детска соба и во сите станбени простори. Одличен модел со висок наслон кој ќе биде сигурна потпора за вашиот грб и ќе ви овозможи повеќечасовно седење. Обложен со највалитетни матријали и широк спектар на бои С-030  ќе ги надмине сите ваши очекувања. Ногарите се изработена од масивно дрво бука/даб/орев.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 86 cм

Висина на седло: 49 см

Ширина: 56 cм

Длабочина: 56 cм

Дополнителни информации

Боја

Портокалова, Розова

Можно е да ти се допаѓа…