C-029

Интересен модел на стол со специфичен раконаслон кој зрачи со својата удобност, елеганција и интересно засечени страни на кои совршено ќе се наслоните и ќе уживате во сите мигови без оглед дали сте дома, на работа, во ресторан, кафуле или својата соба. За сите ентериери и сите пригоди столот С-029 ќе го модернизира просторот и ќе сведочи за квалитет, лојаност и истрајност со години. Лесно се вклопуваат со секаков тип на маса, особено со оние кои што имаат поостри агли.  Ногарите се изработена од масивно дрво бука/даб/орев.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 85 cм

Висина на седло: 49 cм

Ширина: 51 cм

Длабочина: 58 cм

Дополнителни информации

Dimensions 56 × 56 × 86 cm
Боја

Беж, Зелена

Можно е да ти се допаѓа…