C-025

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 86 cм

Висина на седло: 47 cм

Ширина: 53 cм

Длабочина: 55 cм

Дополнителни информации

Боја

Беж, Бела, Кафеава, Портокалова, Сива, Црвена, Црна

Можно е да ти се допаѓа…