C-025 Д

Стол С-025 е изработен од метална рамка на наслонот, а седечкиот дел е изработен од буков шпер и наслон. Седечкиот дел е обложен со сунѓер и неткаен текстил, а како завршен дел за тапацирање се користи мебел штоф. Ногарите се изработена од масивно дрво бука/даб/орев. Стол С-025 е совршен за комбинирање со С-024 столовите. Удобност и наслонување за вистинско уживање ќе ви понуди овој стол, а естетската убавина нема да ве остави рамнодушни. Лесно се вклопува и со маси со метални ногари, како и со сите останати наши маси.

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 86 cм

Висина на седло: 47 cм

Ширина: 53 cм

Длабочина: 55 cм

Можно е да ти се допаѓа…