C-024 M

С-024/М е во тек со новитетите и трендовите, а сепак квалитетот и удобноста се на прво место. Метална рамка и металните ногари и мебел штоф во најразлични бои го прават овој стол интересен детал за уредување. Многу архитекти ни го потврдиле тоа, а едноставноста со која зрачи овој модел го прави вистински избор за сите наши купувачи.

 

Опис

Димензија:

Висина: 86 cm

Висина на седло: 46 cm

Ширина: 47 cm

Длабочина: 60 cm

 

Дополнителни информации

Dimensions 60 × 47 × 86 cm

Можно е да ти се допаѓа…