C-023

Модерен стол кој се карактеризира со префинети и едноставни форми. Удобно седло зајакнато со федери и еластични појаси кои продолжуваат на малку закривениот, широк потпирач за грб за максимална удобност, а пак кој се слева во надолжна линија со закривените задните ногари. Дрвената рамка изработена од високо квалитена дрво бука или даб. За да перфетктно го вклопите во вашиот модерен дом постои можност за избор на бои и дезени на такенини  за тапацирање.

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 95 см

Ширина: 48 см

Висина на седло: 48 см

Длабочина: 65 см

Дополнителни информации

Dimensions 63 × 50 × 96 cm

Можно е да ти се допаѓа…