C-022

Удобен тапациран стол кој плени со модерна, мирна елеганција и јасно дефиниран дизајн. Таа е идеална за комбинирање со повеќе стилови на мебел. Високиот благо закривен потпирач за грб  го прават столот многу удобно и естетско парче мебел за седење. За да удобноста се загарнтира во процесот на прозиводтсво наслонот е зајакнат со еластични појаси  кои продолжуваат на седлото надополнето со федери и сунгер. Можноста за атрактивни бои на такенините за тапацирање го прави столот уште по единствен.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 96 cм

Ширина: 50 см

Висина на седло: 48 cм

Длабочина: 63 cм

 

Дополнителни информации

Боја

Зелена, Сина