C-021

Убавината е во едноставноста. Дрвената рамка изработена од дрво бука или даб се одликува со широк правоаголен потпирач за грб кој од двете страни на седлото се спојува и се чувствувате како да седите во фотелја. Наслон зајакнат со еластични појаси  кои продолжуваат на седлото надополнето со федери и сунгер за да се загарантира удобноста, и на крај обложени со мазно кадифе со динамична боја му дава уникатен изглед.

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 100 cм

Ширина: 50 cм

Висина на седло: 50 cм

Длабочина: 65 cм

 

Дополнителни информации

Dimensions 63 × 50 × 96 cm

Можно е да ти се допаѓа…