С-026

Грациозноста на овој столот нема да ве остави рамнодушни. Овој стол претсавува рамнотежа помеѓу традицијата и современоста, со квадратни димензии но со заоблени контури. Впечатливи детали започнувајќи од полураширените потпирачите за раце кои се сместени на седлото а одделени од благо накривениот наслонот, до мазното кадифе кое е разбранувано на долениот дел на наслонот како да извира од седлото. Ногарите од дрво бука, даб или орев со специфична форма го заокружуваат целосниот иглед. За да се загарантира удобноста при процесот на тапацирање на наслонот има поставено еластични појаси , како и на седлото кое е надоплонето со федери и сунгер.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ: 

Висина: 85 cm

Висина на седло: 50 cm

Ширина: 57 cm

Длабочина: 68 cm

Дополнителни информации

Боја

Авокадо, Зелена, Кафеава, Портокалова, Розова

Можно е да ти се допаѓа…