СТИЛ

Удобен стол идеален за трпезарија со елегантен и класичен стил. Подеднакво полуларен како и другите столови со висок наслон, но овој е со посебен дизајн , каде врвот од наслонот е закривен и му дава препознатлив изглед и го одделува од другите. Дрвена рамка изработена од дрво бука со достапни бои за финиш и широк избор на ткаенина за тапацирирање ви озвозможува комплетно да ја споите вашата желба и комфорното седење.

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 99 cм

Висина на седло: 49 cm

Ширина: 48 cm

Длабочина: 58 cm

Можно е да ти се допаѓа…