ЛИЗА ЧЕСТЕР

Класичен стол изработен од дрво бука или даб , со седиште и наслон потполно обложени со ткаенанина за тапацирање. Со елегантен висок наслон уксрасен со Chesterfield за да создаде траен впечаток во вашиот дневен простор или трпезарија. Удобноста е ноговата најголема мана.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИИ:

Висина: 104 cм

Висина на седло: 49 cм

Ширина: 48 cм

Длабочина: 57 cм

Дополнителни информации

Боја

Беж, Бела, Кафеава, Тиркизна

Можно е да ти се допаѓа…