ЛАРА

Трпезариска маса Лара има специфична форма на плотна со заоблување на краевите, и ногари кои на самиот почеток имаат две задебелувања во форма на круг кои даваат волумен и ја засилуваат нејзината моќ. Ја имаме во сите стандардни димензии и тоа 140/90 см, 160/90 см и 180/90 см и плус 50 см продолжување. Масата Лара се произведува од дрво бука (ногари и конструкција) и плотна од фурниран медијапан бука или даб. Има можност за финиш во пастелни бои, патина или комбинација ногари во пастелна боја и природни нијанси на бука. Ногарите мора да се во пастелна боја (крем/бела/црна). Нека Лара биде срцето на вашиот дом.

  • 140/90+50
  • 160/90+50
  • 180/90+50
Clear

Опис

ДОСТАПНИ ДИМЕНЗИИ:

140/90+50 cм

160/90+50 cм

180/100+50 cм

Дополнителни информации

Димензии

140/90+50, 160/90+50, 180/90+50

Можно е да ти се допаѓа…