КАМЕЛИЈА

Класична маса која носи модерен пресврт во традиционална трпезарија или дневна соба. Маса Камелија е изработена во комбинација со масивно дрво бука ногари и конструкција, додека плотната може да биде изработена од фурниран медијапан бука или даб. Достапна е во три стандардни димензии со опција за продолжување 50 см. За комбинирање Ви ги препорачуваме столовите Камелија со кои се доловува медитеранскиот стил. За сите оние кои сакаат едноставност, стабилност и јасна дефиниција трепазарискиот сет Камелија е вистинско уживање.

  • 140/90+50
  • 160/90+50
  • 180/90+50
Clear

Опис

ДОСТАПНИ ДИМЕНЗИИ:

140/90+50 cм

160/90+50 cм

180/90+50 cм

Дополнителни информации

Димензии

140/90+50, 160/90+50, 180/90+50