КАМЕЛИЈА

Класичен стол кој носи модерен пресврт во трпезаријата или дневната соба. Дизајн кој се одликува со линии, дрвена рамка изработена од високо квалитена бука по најсовремена технологија . Нетапациран, благо наклонет, дрвен наслон за грб, збогатен со древен орнамент кој дава пријатен рустикален стил. Дизајнот на налсонот е надополнет со закривени ногари кои создаваат едноставна, но впечатлива естетика. Обликуваното тапацирано седло обезбедува доплнителна удобност и стил.

Clear

Опис

ДИМЕНЗИЈА:

Висина: 94 см

Висина на седло: 47 см

Ширина: 47 см

Длабочина: 52 см

Дополнителни информации

Боја

Беж, Бела, Кафеава, Сина

Можно е да ти се допаѓа…