ИВА

За сите кои сакаат кружна форма на маса Ива е вашиот совршен избор. Масата Ива се произведува во комбинација со дрво од бука (конструкција и ногари) и плотна од фурниран буков медијапан. Ја имаме во димензии ф90+32 см и ф120+40 см во форма на круг и елипса 140/90+40 см. Се вклопува со сите столови и можете вие одлучите на каков стил ќе припаѓа со деталите со кои ќе ја украсите. Ногарите се шират по должина на столбот на кој се држи плотната и ја прават уште поинтересна. Ива ќе го направи вашиот дом уште потопол.

  • 140/90+40
  • F120+40
  • F90+32
Clear

Опис

ДОСТАПНИ ДИМЕНЗИИ:

Ф 90+32 cм

Ф 120+40 cм

140/90+40 cм

Дополнителни информации

Димензии

140/90+40, F120+40, F90+32

Можно е да ти се допаѓа…