Е-02

Уникатнo изработeна маса од епоксидна смола во комбинација од масивно дрво орев, единствен примерок кој ќе биде вистинско ремек дело во Вашиот дом. Епоксидната смола е во црна мат нијанса која совршено се вклопува со шарата кој ја има масивното дрво орев, кое ја прави масата уникатна. Масата е со диманзија 200/100 см која дозволува поставување на минимум осум столици. Плотната се држи на метални ногари кои ја прават уште поатрактивна. За сите храбри кои сакаат да излезат од рамките на традиционалното, оваа маса е совршен избор.

Опис

Димензија 200/100 см

Можно е да ти се допаѓа…