За Нас

Махагони е основана во 1992 година со седиште во Куманово и скоро 25 години е горда на бизнисот во Македонија како водечки производител, марка и дистрибутер на висококвалитетни столици и маси.

Одлична суровина, модерната технологија до најновите стандарди, неколкукратната инспекција за време на производството, како и градежништвото и прифатливите цени доведоа до финален производ што одговара на барањата на нашите потрошувачи Македонија, како и на нашите клиенти во странство.

Нашата работа е како одговор на потребите на нашите лојални клиенти, а нивните потреби се нашиот патоказ за развој. Со сегашниот развој, ние сме посветени на трајно подобрување и рафинирање, а следењето на овој тренд е мотивот и предизвикот на компанијата. Со една цел, ја одржуваме својата репутација и го оправдуваме квалитетот што го градиме со години.

Локација